skip to Main Content

Servicii web complete

Servicii integrate complete de web design, web development & SEO

Servicii de web design & web development

„În ziua de azi dacă nu eşti pe internet nu exişti.“ Această zicală pare să aibă din ce în ce mai multă greutate. Indiferent dacă se aplică firmelor sau persoanelor fizice, ea se adevereşte pe zi ce trece mai mult şi mai mult. Dacă vreţi să fiţi vizibili pe internet, nimic nu se compară cu a avea propriul site web. La Vixel, vă oferim servicii profesioniste de web design și web development.

Putem realiza orice tip de website, de la bloguri, până la magazine virtuale complexe şi de la simplul website de prezentare până la website-uri interactive. Trebuie doar să ne transmiteți ce fel de website vă doriţi.

Putem crea website-ul dumneavoastră de la zero (şi am prefera să fie aşa). Dar, dacă doriţi, ne puteţi furniza o machetă (un layout) de la care să pornim, iar noi vă vom proiecta website-ul în consecinţă.

Iar dacă aveţi deja un site de mai mult timp, dar nu mai sunteţi mulţumiţi de aspectul său, sau de funcţionalitatea sa, putem să îl reconstruim împreună. Vă garantăm că veţi obţine un website cu aspect mai modern şi pe care utilizatorii îl vor considera mai prietenos, mai uşor de navigat, iar motoarele de căutare îl vor afişa mai sus în lista de rezultate.

Acoperim o gamă variată de tehnologii şi limbaje de web design (HTML + CSS, JavaScript, PHP, Flash, MySQL – pentru baze de date) care ne permit să putem proiecta orice tip de website, indiferent cât de complex sau de interactiv vi-l doriţi.

În plus vă putem ajuta cu realizarea fotografiilor, a siglelor și a graficelor necesare. Iar dacă nu vă simţiţi inspiraţi să compuneţi textele pentru viitorul dumneavoastră site web, o putem face noi (pe baza unor informaţii pe care ni le veţi oferi).

Servicii Search Engine Optimisation – SEO

Aveţi deja un site dar vă doriţi mai mult de la el? Vă oferim servicii de SEO (optimizare pentru motoarele de căutare precum Google) şi servicii de promovare pe internet (prin campanii Google Ads, Facebook etc.). Vă ajutăm site-ul să urce mai sus în rezultatele afişate de motoarele de căutare, vă ajutăm să obţineţi mai mult trafic pe site şi, în final, să obţineţi un profit mai mare de pe urma site-ului dvs. Pentru că, de fapt, acesta este scopul pentru care website-ul dumneavoastră a fost proiectat.

Găzduire web / web hosting

Pentru a putea funcționa și pentru a fi vizibil pe internet, website-ul dumneavoastră are nevoie de web hosting. Adică să fie stocat pe un server conectat în permanență la internet.

Pentru website-urile realizate de agenția noastră, oferim opțional servicii de web hosting.

Care e diferența între un website și web hosting?

Pentru a folosi o analogie, website-ul este un produs, dar pentru a putea fi pus la dispoziția clienților unui magazin, are nevoie de un raft pe care să fie afișat.

Cum lucrăm?

Contractul

Când lansaţi prima comandă către Vixel, vom încheia un contract de colaborare. În funcţie de disponibilitatea dumneavoastră, acest contract poate fi încheiat şi în formă electronică. Colaborarea poate fi pe proiect sau de lungă durată. Contractul prezintă o garanţie de ambele părţi a seriozităţii colaborării.

Fluxul de lucru pentru fiecare comandă

• Vom încheia cu dumneavoastră un contract (în funcţie de disponibilitatea dumneavoastră, acesta poate fi încheiat şi în formă electronică). Acesta reprezintă o garanţie de ambele părţi a seriozităţii colaborării.

• După semnarea contractului, ne veţi furniza toate materialele (texte, fotografii, ilustraţii, sigle, elemente grafice etc.) şi toate informaţiile necesare în vederea realizării site-ului (preferinţe culori, fonturi, aspect etc.).

• Dacă lucrarea presupune concepţie grafică, vă vom prezenta un concept spre aprobare sau revizuire.

• După aprobarea conceptului grafic, vom executa site-ul web şi, la final, vi-l vom prezenta spre aprobare sau revizuire.

• După epuizarea eventualelor modificări, vom publica site-ul pe Internet, îl vom înscrie în principalele motoare de căutare şi vă vom transmite fişierele.

Back To Top